Mijn boeken

Ik ben niet alleen een boekenwurm, ik vind het ook geweldig om zelf verhalen te schrijven. Ondertussen zijn er al drie korte verhalen van me verschenen waar ik ontzettend trots op ben!

Zomer & Keuning schrijfwedstrijd

Het begon in 2021 met een fanfictie schrijfwedstrijd die georganiseerd werd door uitgeverij Zomer & Keuning. Als liefhebber van fanfictie verhalen besloot ik een kans te wagen en tot mijn verrassing werd mijn verhaal derde! Mijn verhaal, met als titel Wedding date werd geredigeerd door Zomer & Keuning en er werd zelfs een mooie cover van gemaakt! In deze blog vertel ik je alles over deze schrijfwedstrijd én kun je mijn verhaal gratis lezen.

Dromen zijn geen bedrog

Vervolgens besloot ik om mee te doen met een schrijfwedstrijd voor April Books. Het eerste hoofdstuk stond binnen no-time op papier en ik besloot toen ik er tevreden over was hem in te sturen. Vervolgens kreeg ik te horen dat mijn verhaal een van de winnende verhalen was én dat hij daadwerkelijk gepubliceerd zou worden in de bundel Out of office! Uiteindelijk is dat het verhaal Dromen zijn geen bedrog geworden, waar ik heel trots op ben.

Samenvatting

Hannah schaamt zich rot voor de droom over haar baas. Maar wat als die droom uitkomt? Een seksdroom over je baas? Oef… Hannah droomt wel heel erg levendig over haar aantrekkelijke baas, Drew. Als ze hem kort daarna onder ogen moet komen, wil ze het liefst door de grond zakken. Gelukkig is ze een onzichtbaar type – iets waar ze meestal niet blij mee is, maar nu wel. Alleen lijkt het wel alsof ze voor Drew helemaal niet onzichtbaar is. 

Dromen zijn (geen) bedrog is los als e-book voor € 2,- HIER te bestellen of te lezen in je Kobo Plus of Storytel abonnement.

De paperback van Out of office met daarin alle verhalen is voor € 20,- te bestellen. Bestel hem HIER.

Absoluut off limits

Nadat Dromen zijn (geen) bedrog bij April Books is verschenen, werd me gevraagd of ik interesse had om een kort verhaal voor de nieuwe bundel te schrijven, die Verboden vruchten zou gaan heten. Ik vond dit een geweldige uitdaging en zei dan ook volmondig ja. Er begon zich al direct een idee voor een verhaal te vormen en dat is Absoluut off limits geworden!

Samenvatting

Op een dag treft Ruby als ze thuiskomt van haar werk een vreemde aan in haar appartement. Ze zou geschokt moeten zijn, maar in plaats daarvan voelt ze zich ontzettend tot hem aangetrokken. Wat er dan gebeurt, lees je in dit steamy korte verhaal van Melissa Blad.

Absoluut off limits is los als e-book voor € 2,- HIER te bestellen of te lezen in je Kobo Plus of Storytel abonnement.

De paperback van Verboden vruchten met daarin alle verhalen is voor € 20,- te bestellen. Bestel hem HIER.