Boekrecensies, Chicklit, Erotische roman, Recensies

Recensie: Alex (Bishop Brothers #1) – Kennedy Fox

Alex (Bishop Brothers #1) – Kennedy Fox

Titel: Alex (Bishop Brothers #1)
Auteur: Kennedy Fox
Uitgeverij: April Books
Aantal sterren: ⭐️⭐️⭐️

“Cowboy Alex is de droom van elke vrouw, en dat weet hij heel goed. Door zijn werk op de ranch heeft hij een onweerstaanbaar lichaam, en dat niet alleen. Hij is charmant en welgemanierd, al bindt hij zich aan geen enkele vrouw. Alex is de meest ontembare van de Bishop-broers en hij koestert zijn vrijheid. River ontmoet de man van haar dromen… maar komt er na het meest romantische halfjaar van haar leven achter dat hij getrouwd is. Motherfucker. Ze is helemaal klaar met vreemdgangers en leugenaars. En aangezien dat precies haar ervaring is met mannen, houdt ze zich er vanaf nu verre van. Totdat ze de man tegenkomt die haar al haar slechte ervaringen laat vergeten. Al is het maar tijdelijk. Alex en River maken duidelijke afspraken voor hun beperkte tijd samen. No strings attached, geen verwachtingen, geen gebroken harten. Maar zo simpel als dat klinkt, is het natuurlijk niet.”


De samenvatting van dit boek klonk meteen als het perfecte feelgood verhaal. Ik kon dan ook niet wachten om het boek te lezen!

Het begin van Alex vond ik geweldig: Alex en River lijken in het begin nog wat om elkaar heen te draaien, maar al snel spat de spanning van de pagina’s af. Het is overduidelijk dat de twee elkaar leuk vinden en ook voor de lezer is het overduidelijk dat die twee personages chemie met elkaar hebben. Zowel Alex als River zijn daarnaast beide ontzettend leuke personages. Ik vond het heel tof om te lezen hoe Alex, die zich nooit aan een vrouw bindt, halsoverkop gevoelens krijgt voor River. Ook de zorgzame River is een personages dat ik al snel in mijn hart sloot. Het eerste gedeelte van het boek heb ik dan ook verslonden!

De schrijfstijl van dit auteursduo is heel fijn: ze schrijven vlot en prettig en de steamy scènes komen goed tot zijn recht. Precies wat je van zo’n soort verhaal mag verwachten! Het gehele boek heb ik dan ook in een paar avonden uitgelezen.

Vervolgens nam het tweede gedeelte van het boek een wat andere wending aan dan ik had verwacht. Het verhaal van dit tweede deel sprak mij persoonlijk wat minder aan, maar andere lezers zullen hier ongetwijfeld wél van smullen! (Wegens spoilers kan ik hier natuurlijk niks over zeggen, daarvoor moet je het boek toch echt zelf lezen 😉 ). Het tweede gedeelte vond ik dan ook ietwat langdradig. Ik miste de spanning van het eerste gedeelte en Alex vond ik op sommige punten bijna té perfect. Begrijp me niet verkeerd: het tweede gedeelte is vooral een heel lieflijk, ietwat zoetsappig liefdesverhaal, maar ik miste de pit die in het eerste gedeelte zat.

Al met al is Alex een prima feelgoodverhaal voor tussendoor. Vooral als je op zoek bent naar een lief, hartverwarmend verhaal, dan zit je met dit eerste deel over de Bishop brothers zeker goed!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s