Boekrecensies, Chicklit, Erotische roman, Recensies

Recensie: Meest begeerde magnaat – Annika Martin

Meest begeerde magnaat – Annika Martin

Titel: Meest begeerde magnaat (Miljardairs van Manhattan #5)
Auteur: Annika Martin
Uitgeverij: April Books
Aantal sterren: ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

“Er komt een heel andere kant in de hardwerkende en verlegen postbode Noelle naar boven als de sloopkogel in haar appartementengebouw dreigt te gaan. De aanstichter van dit alles? Malcolm Blackberg, die net zo rijk is als mysterieus. Noelle gaat naar hem toe en zal hem eens even vertellen waar het op staat! Maar zodra ze het gebouw binnenstapt waar hij werkt, gaat het mis. Ze wordt per ongeluk aangezien voor zijn door de rechtbank opgelegde EQ-coach. Voor ze het weet, vliegt ze met de moeilijkste man die ze ooit ontmoet heeft het hele land rond. En ja, hij is angstaanjagend… maar de manier waarop hij soms naar haar kijkt met die prachtige ogen maakt haar gek. Hun coachingsessies worden steeds opwindender, maar Noelle is vastbesloten om haar doel niet uit het oog te verliezen. Als hij er ooit achter komt dat ze de boel bedondert, raakt ze alles kwijt!”


Meest begeerde magnaat is alweer het vijfde deel in de Miljardairs van Manhattan-serie en ik heb er net zo van genoten als de eerste vier! Annika Martin heeft echt een gave om je vanaf de eerste pagina in het verhaal mee te slepen.

We maakten in deel 4 al even kort kennis met Noëlle en in dit boek speelt zij dan ook de hoofdrol. Ik vond haar persoonlijk een heel fijn personages om over mee te lezen: ze is ietwat verlegen, maar geeft ontzettend veel om haar vrienden en gaat voor hen dan ook echt door het vuur. Ze is de belichaming van empathie en eigenlijk compleet het tegenovergestelde van Malcolm, die maar wat graag een sloopkogel door een gebouw laat gaan zolang hij daar voordeel uit haalt. Deze twee tegenpolen spatten van de pagina’s af en de chemie die zich tussen hen bevindt is niet te ontkennen.

Ik vond het ontzettend mooi om te lezen hoe een karakter als Malcolm, die zo gesloten is, geen vrienden heeft, doet alsof hij om niemand geeft en harde onderhandelingen voert, toch kan vallen voor zo’n lief karakter als Noëlle. De ontwikkeling van hen relatie heeft Annika Martin weer heel mooi weten op te bouwen. Het gaat nergens té snel en de gevoelens die bij beide langzaam ontwaken is een logisch gevolg van de hoeveelheid tijd die ze met elkaar doorbrengen.

De auteur weet ook in dit boek weer de nodige humor te brengen die me vaak een glimlach op het gezicht bezorgde. Een van de quotes waar ik om moest gniffelen was de volgende:

“‘Ik zou het kunnen herontwerpen, ja. Ik zou ook een Hello Kitty kunnen laten tatoeëren. Geen van beide gaat gebeuren’”

Ondanks dat Meest begeerde magnaat alweer het vijfde deel in de serie is, vind ik hem net zo leuk als alle voorgaande delen! Ik kan geen genoeg krijgen van Annika Martin en haar heerlijke personages. Ik ben benieuwd wat ze voor ons in petto heeft met boek 6!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s