Blog, Fandom Friday

Fanfiction schrijfwedstrijd Zomer & Keuning

Misschien hebben sommige van jullie wel meegekregen dat uitgeverij Zomer & Keuning een Fanfictie schrijfwedstrijd organiseerde. Ik besloot om een poging te wagen en ik ben derde geworden! Sinds 14 augustus 2021 is mijn verhaal op de website van Zomer & Keuning te lezen. Mocht je het leuk vinden, dan kun je mijn verhaal hier vinden:

Ik vind het ontzettend spannend dat mensen nu mijn verhaal kunnen lezen😱 Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat vooral een reactie achter als je het verhaal gelezen hebt 🙂 Enne… kun je raden waarvan mijn verhaal een fanfictie is? Laat het me dan vooral weten in de reacties! (Hint: het is een fanfictie van een heel bekende tv-serie.)

Heb je nu geen idee wat een fanfictie is? Lees dan HIER mijn blog over fandoms. Daarin leg ik alle belangrijke termen uit!

Benieuwd waar Wedding Date over gaat? Lees dan hieronder de synopsis:

Wedding Date is het verhaal van Gwen Astera. Je kunt Gwen met veel woorden omschrijven, maar knap is er daar helaas niet een van. Wanneer haar goede vriend Ryan aan haar vraagt of ze een date meeneemt naar zijn bruiloft, zegt ze in een opwelling ja. Eén probleem: Gwen kan het aantal dates in haar leven op één hand tellen en ze weet niet waar ze op korte termijn een date vandaan moet halen. Dan komt ze op het vrijgezellenfeest van Ryan de belachelijk knappe en arrogante James Lancaster tegen. Hij biedt haar een deal aan: zij moet zich voordoen als zijn date op de bruiloft, zodat hij zijn ex jaloers kan maken. Kan wat begon als een deal uitgroeien tot iets meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s