Fandom Friday

Fandom Friday – Harry Potter deel 2

harry potter

In het eerste deel van Fandom Friday – Harry Potter liet ik al een klein gedeelte van mijn collectie zien. In dit tweede deel zal ik nog meer merch laten zien die ik tot nu toe verzameld heb van Harry Potter. In deze blog zal niet alleen Harry Potter maar ook Fantastic Beasts aan bod komen (aangezien mijn collectie van Fantastic Beasts nog niet heel uitgebreid is).

Boeken en dvd’s

Naast de ‘gewone’ Harry Potter boeken heb ik ook een aantal extra boeken, zoals de Hogwarts Library Collection. Deze bundel bestaat uit drie korte boekjes, namelijk: Fantastic Beasts and where to find them, Quidditch through the ages en The tales of beedle the Bard. Als echte Potterhead kon ik het natuurlijk niet laten om deze extra boekjes ook aan te schaffen! Ook heb ik een extra boek over Fantastic Beasts gekocht, een boek dat hoort bij de tentoonstelling van Harry Potter die in Nederland te zien was, een boek bij het toneelstuk van The Cursed Child en een Harry Potter stickerboek (ik kon het niet laten!).

hp 2 collage.jpg

Uiteraard heb ik ook alle Harry Potter dvd’s. Een tijdje geleden kreeg ik voor kerst de complete collectie op Blu-ray met een hele hoop extra’s! Als je de dvd box uitpakt lijkt het daarnaast ook nog eens op het foto album dat Harry aan het einde van de eerste film van Hagrid kreeg. Hoe tof?!

hp 1 collage

Harry Potter and the Cursed Child

Ik ben volgens mij één van de weinigen die Harry Potter and the Cursed Child echt leuk vond, maar ik kan er niks aan doen; ik vond het geweldig! Ik ben in 2016 naar het toneelstuk geweest, sterker nog, ik ben naar één van de previews geweest. Het boek was zelfs nog niet uit toen ik erheen ging, waardoor niemand in de zaal wist wat er zou gaan gebeuren. Tijdens het toneelstuk werd ik compleet meegezogen in het verhaal en wanneer er iets schokkends gebeurde hapte de hele zaal als één man naar adem. Dit was zo’n bijzondere belevenis, ik had het niet willen missen.

hp 11

Fantastic Beasts

Ik vond Fantastic Beasts echt geweldig! Ik heb nog niet zo heel veel merchandise hiervan, maar dat komt vast nog wel! Met name vind ik de wekker die rechts op de afbeelding staat echt geweldig. Die heb ik ooit een keer bij een giveaway gewonnen en ik vind hem geweldig!

hp 7

Overige Merchandise

Een aantal jaar terug ben ik naar The Wizarding World of Harry Potter geweest in Orlando. Hier kon ik het niet laten om ook wat merchandise te shoppen. En gedurende de jaren heb ik van vrienden familie en kennissen ook nog wat merchandise gekregen ❤

hp 3 collage

Het meest recent heb ik deze geweldige Niffler funko’s aan mijn verzameling mogen toevoegen! Ik ben hier zo blij mee, want de Niffler is toch wel een van mijn favoriete wezens uit de Harry Potter wereld!

niffler

Wat is jouw favoriete Harry Potter merchandise?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s