Blog, Overig

Even voorstellen

Hoi!

Zoals je kunt zien ben ik sinds kort begonnen met een blog. Dit is iets wat ik al een tijdje erg graag wilde en vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloten om een blog/website te maken. Naast dat ik namelijk wil gaan bloggen, wil ik ook aan de slag als freelancer om teksten te corrigeren en/of persklaar te maken. Ik vond het zelf ideaal om dit te combineren met een blog.

First things first. Wie ben ik? Ik ben Melissa, 22 jaar en ik ben gek op alles wat te maken heeft met boeken, films en series. Ik hou van lezen en ik ben een echte bookhoarder. Daarnaast hou ik er ook van om series te bingen. Stranger things, Game of Thrones, Star trek, Sense8, New girl… Ik hou van allerlei genres en ik kijk bijna alles wat los en vast zit.

Sinds het begin van dit jaar ben ik begonnen met een bookstagram. Ik moet nog veel leren over het maken van foto’s en mijn account kan zeker nog verbetering gebruiken, maar ik merk dat ik er ontzettend veel plezier in heb en dat ik het leuk vind om met andere boekenliefhebbers te kletsen. Op mijn bookstagram heb ik mijn volgers dan ook gevraagd wat zij van me zouden willen weten. Deze, en een aantal andere vragen, zal ik hieronder beantwoorden zodat jullie mij een klein beetje beter leren kennen.

Wat is je favoriete boekenserie?

Ik vind dit altijd een lastige vraag omdat ik zoveel lees en zoveel series leuk vind. Maar mijn top drie is momenteel als volgt:

  • Harry Potter
  • Hof van Doorns en Rozen
  • De Noorderlicht trilogie

hof van

Wat is je favoriete leesplek?

Mijn favoriete leesplek is mijn bed en dan het liefst met een kop thee erbij.

Wat is je favoriete tv-serie?

Ik heb momenteel eigenlijk twee favoriete series. Zo ben ik al van jongs af aan een grote fan van Star trek en dan met name van Star trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager en Star Trek: Deep Space Nine. Daar is mijn liefde voor series begonnen, maar daarnaast ben ik ook een enorm grote fan van Game of Thrones.

Wat is je favoriete boek van toen je jong was?

Dat was de GVR van Roald Dahl! Ik heb dat boek vroeger heel vaak gelezen.

Wat is je favoriete boek quote?

Er zijn zoveel mooie quotes in boeken, alleen uit de Harry Potter boeken kan ik er wel 10 opnoemen. Maar mijn favoriete quote is ook degene die ik op de homepagina heb staan: “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one” van George R.R. Martin. Ik vind deze quote zo toepasselijk, vooral nadat je een boek hebt uitgelezen waarin je helemaal meegezogen werd, kan je echt het gevoel hebben dat je het leven van de hoofdpersoon hebt geleid.

Mocht je nog een vraag hebben stel die dan gerust in de reacties!

 

6 gedachten over “Even voorstellen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s